![]() Premiul James Dyson Award este un premiu internațional pentru design destinat studenților care sprijină absolvenții actuali și recenți de design sau inginerie care au idei despre cum pot rezolva o problemă. Cine poate aplica? Premiul este deschis studenților în următoarele domenii: inginerie, design de produs și design industrial, precum și celor care au absolvit aceste discipline în ultimii patru ani. Toți candidații trebuie să își fi efectuat studiile într-una dintre următoarele țări: Australia, Austria, Belgia, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, Irlanda, India, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Polonia, Filipine, Singapore, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit și Statele Unite. De asemenea, sunt încurajate să se înscrie și echipele, cu condiția ca cel puțin liderul echipei să fi studiat una dintre materiile de calificare, iar toți membrii echipei să fie (sau să fi fost în ultimii patru ani) înscriși pentru cel puțin un semestru într-un program de licență sau de masterat. Premii Câștigător internațional:
Câștigătorul pentru dezvoltare durabilă:
Câștigătorii finaliști internaționali:
Câștigătorii naționali din fiecare țară eligibilă:
În plus, toți câștigătorii vor primi un certificat de premiere James Dyson. Aplicație Solicitanții trebuie să se înregistreze și să încarce dovada că sunt studenți sau proaspăt absolvenți la unul dintre subiectele eligibile. Odată înregistrați, aceștia trebuie să completeze formularul online, explicând:
Lucrarea trebuie prezentată în limba engleză. Dacă doresc, aplicanții pot trimite și o copie în una dintre celelalte limbi eligibile. Aplicanții pot încărca până la cinci imagini, de până la 3 MB fiecare, pentru a-și susține lucrarea, inclusiv o imagine principală. De asemenea, ei pot include și un videoclip, care adesea ajută la explicarea unei idei sau a unui proiect. Videoclipurile ar trebui să aibă o durată mai mică de 3 minute și să arate atât procesul de dezvoltare a proiectului, cât și prototipul în acțiune. Videoclipurile trebuie să fie încărcate mai întâi pe YouTube sau Vimeo. Consultați galeria câștigătorilor din anii trecuți pentru exemple de participări reușite. Vă rugăm să consultați regulamentul complet al concursului aici. Termen limită: 19 iulie 2023, Citiți mai multe aici.
|
Transmite și tu răspunsul tău!
Fă-ți și tu vocea auzită și contribuie la modelarea viitorului european!
Transmite și tu răspunsul tău!
Fă-ți și tu vocea auzită și contribuie la modelarea viitorului european!