Participă la concursul foto #EUSolidarityCorps!

159 Vizualizări
Data: 13 August 2020

Voluntarii ESC sunt invitați să prezinte momentul magic pe care l-au trăit în timpul activităților desfășurate în cadrul Corpului European de Solidaritate și pot să câștige un kit de promovare și un voucher în valoare de 100 de euro.

 

Tema lunii august este: Care este momentul tău magic în cadrul Corpului European de Solidaritate atunci când lucrezi cu persoane în vârstă?

 

Concursul se adreseaza tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Pentru a participa trebuie să te conectezi la contul tău deschis pe Portalul Corpului European de Solidaritate, să încarci cel mult 5 fotografii și să oferi o scurtă descriere a acestora, având acordul persoanelor din imagini. Fotografiile trebuie să reprezinte idealurile, valorile și adevăratul spirit al Corpului European de Solidaritate.

 

Vor fi aleși până la cinci câștigători în fiecare lună care vor primi un kit de promovare a Corpului European de Solidaritate și un voucher în valoare de 100 de euro.

În plus, în fiecare lună, va fi selectată o singură fotografie câștigătoare a lunii. Persoana care trimite fotografia câștigătoare a lunii va primi un bilet Interrail pentru a călători către cel mult șapte destinații din UE, pentru maximum o lună sau un voucher cu o valoare echivalentă.

 

Termene limită:

- 31 august 2020 – concurs foto – ”lucrând cu persoane în vârstă”;

- septembrie 2020 – concurs foto – “copii”;

- octombrie 2020 – concurs de cântece;

- decembrie 2020 – concurs de desene/schițe;

- martie 2021 – concurs foto – “lucrând cu persoane cu dizabilități”;

- mai 2021 – concurs video.

 

Mai multe informații: https://europa.eu/youth/solidarity/contest_en


Adăugat de: Simona Jianu

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.