Forumul european al tinerilor profesioniști în domeniul patrimoniului

ID program
EU0010002501
ID outline
RO0010000631
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Studiu

UNESCO, în parteneriat cu Uniunea Europeană, organizează Forumul european al tinerilor profesioniști în domeniul patrimoniului, în perioada 20 -24 mai 2019, la Zadar, Croația.

Forumul le va permite participanților să-și îmbunătățească competențele în domeniile management de proiect și comunicare, lucrând la propriul proiect cu experți și colegi din toată Europa.

În plus, pentru dezvoltarea comunității, tinerii profesioniști sunt încurajați să devină promotori activi ai patrimoniului cultural prin diseminarea mesajului privind importanța protecției patrimoniului cultural și păstrarea acestuia în bune condiții, în comunitățile lor și dincolo de acestea.

 

Condiții de eligibilitate:

  • să fie cetățeni ai unui stat membru UE;
  • să aibă între 25 și 32 de ani la data termenului limită de depunere a candidaturilor;
  • să fie fluenți în engleză;
  • să aibă experiență relevantă într-un domeniu tangibil și/sau intangibil al patrimoniului cultural.

 

Cum poți candida:

  • pregătește o propunere de proiect (la stadiul de idee sau un proiect în primele etape ale stadiului de implementare) care se concentrează pe partea tangibilă și/sau intangibilă a patrimoniului cultural, urmărind dezvoltarea acesteia în timpul forumului;
  • trimite formularul de candidatură online împreună cu un CV recent și o scrisoare de recomandare de la o persoană care te supervizează (de ex. persoană ierarhic superioară, profesor universitar, etc.)

 

Termen limită pentru depunerea candidaturilor: 28 martie 2019, 23:59 CET.

 

Candidații selectați vor fi informați la începutul lunii aprilie 2019.

 

Vor fi acoperite toate cheltuielile de participare la forum (călătorie – clasa economic, cazare și masă pe durata forumului) pentru candidații selectați.

 

Mai multe informații: https://ich.unesco.org/en/news/call-for-participants-european-young-heritage-professionals-forum-13207

 

 

ID program
EU0010002501
ID outline
RO0010000631
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Studiu
Portalul European pentru tineret
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.