Granturi inițiale ERC

ID program
EU0010000408
ID outline
RO0010000299
Data de finalizare
11 Septembrie 2019
Tip eveniment
Granturi

Granturile Consiliului European pentru Cercetare (ERC) sunt disponibile pentru a sprijini cercetătorii în realizarea proiectelor de cercetare la frontieră.
Consiliul European pentru Cercetare (ERC) este o inițiativă europeană de finanțare, destinată sprijinirii celor mai buni oameni de știință, ingineri și cercetători din Europa. Mandatul său este de a încuraja cercetarea de cea mai bună calitate din Europa prin finanțare competitivă și de a susține cercetarea de frontieră inițiată de cercetători în toate domeniile cercetării, pe baza excelenței științifice.

Grantul pentru inițiere ERC
susține liderii promițători din cercetare care sunt pe cale să înființeze sau să consolideze o echipă de cercetare adecvată și să înceapă cercetarea independentă în Europa. Schema vizează cercetători promițători care au potențial dovedit de a deveni cercetători lideri independenți în domeniul cercetării. Acesta va sprijini crearea de noi echipe de cercetare și va consolida și altele care au fost create recent.

Pe scurt:
Candidații pot fi de orice naționalitate și trebuie să fi obținut primul doctorat cu cel puțin 2 ani și cel mult 7 ani înainte de 1 ianuarie 2020.
Organizația gazdă: organizație de cercetare publică sau privată recunoscută legal, situată într-un stat membru al UE sau într-o țară asociată.
Finanțare: până la 1,5 milioane euro per grant (în unele cazuri până la 2 milioane de euro)
 

Durata: până la 5 ani
Apeluri de propuneri: publicate anual


Cum poți aplica?
Cererea de finanțare ERC trebuie depusă de către candidat cu sprijinul și în numele instituției gazdă.

Aceasta poate fi trimisă numai ca răspuns la un apel deschis de propuneri prin intermediul portalului Participant Portal Submission Service (PPSS).Contactați punctul de contact național pentru mai multe informații: http://erc.europa.eu/national-contact-points

Termen limită: 16 octombrie 2019, 17:00 CET.

Mai multe detalii: http://erc.europa.eu/starting-grants

 

 

ID program
EU0010000408
ID outline
RO0010000299
Data de finalizare
11 Septembrie 2019
Tip eveniment
Granturi
Portalul European pentru tineret
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.