Premiul Tânărul Cercetător al Anului

ID program
EU0010000530
ID outline
RO0010000421
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Participare

Lansat de Forumul Internațional pentru Transporturi, premiul Tânăr Cercetător al Anului încurajează și recunoaște gândirea creativă și analiza tinerilor cercetători. De asemenea, își propune să evidențieze importanța cercetării în domeniul transporturilor pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a unei politici solide în domeniul transporturilor și să favorizeze legături mai strânse între politica în domeniul transporturilor și cercetare.

 

Cine poate candida:

Concursul se adresează cercetătorilor cu vârsta sub 35 de ani (la termenul limită de înregistrare a candidaturii) care au întreprins proiecte de cercetare într-o instituţie, universitate sau firmă de consultanţă dintr-o ţară membră a Forumului Internaţional de Transport.

Ei trebuie să trimită o lucrare originală, care a adus o contribuţie remarcabilă privind cercetarea în domeniul transporturilor, pe tema: "Inovarea în domeniul transporturilor pentru dezvoltare durabilă".

Cercetătorii trebuie să fie principalii autori ai lucrării.

Lucrarea de cercetare poate analiza orice aspect legat de inovarea în domeniul transporturilor pentru dezvoltare durabilă, cum ar fi, inovarea privind noile servicii de mobilitate, tehnologiile pentru vehicule, asigurarea infrastructurii de transport, abordările privind planificarea transportului, impactul acestora asupra economiei sau societății; sau cadrul instituțional sau de reglementare necesare pentru a favoriza inovarea în domeniul transporturilor.

Lucrările pot fi cantitative sau calitative și să provină din domeniile academice legate de transport.

Lucrările nu trebuie să depășească 25 de pagini (“single spacing”), cu excepția referințelor și anexelor, și trebuie să fie scrise în engleză sau franceză.

Sunt acceptate lucrările publicate în 2019 sau 2020, precum și lucrările nepublicate.

 

Cum se face înscrierea

Candidaţii trebuie să trimită formularul de înscriere, inclusiv un scurt rezumat al lucrării în engleză (maximum 200 de cuvinte), chiar dacă lucrarea este în franceză.  

 

Premii

Autorul celei mai bune lucrări va primi un premiu în valoare de 5000 de euro şi va fi, de asemenea, invitat să participe la ceremonia de decernare a premiilor ce va avea loc la Leipzig, Germania, în timpul Formului Internaţional pentru Transporturi, între 27 - 29 mai 2020.

 

Termen limită: 21 februarie 2020

 

Mai multe detalii la: https://www.facebook.com/International-Transport-Forum-at-the-OECD-172276870842/

ID program
EU0010000530
ID outline
RO0010000421
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Participare
Portalul European pentru tineret
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.