Concurs foto #EUSolidarityCorps – “Momentul meu magic petrecut alături de Corpul European de Solidaritate”

ID program
EU0010002353
ID outline
RO0010000593
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Participare

Comisia Europeană invită voluntarii ESC să își împărtășească momentul magic pe care l-au trăit în timpul activităților desfășurate în cadrul Corpului European de Solidaritate și au șansa să câștige un kit de promovare a Corpului European de Solidaritate și un voucher în valoare de 100 de euro.

 

Cine poate candida

- Tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 31 de ani, înregistrați pe Portalul Corpului European de Solidaritate, care au fost implicați într-o activitate de voluntariat;

- Rezidenți legali în statele membre ale UE sau din

- Țările partenere: Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei și Turcia, Liechtenstein, Islanda și Norvegia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Muntenegru, Serbia, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina, Algeria, Egipt, Israel, Iordania, Liban, Libia, Maroc, Palestina, Siria, Tunisia și Federația Rusă.

 

Cum poți să candidezi

- Conectează-te la contul tău deschis pe Portalul Corpului European de Solidaritate de pe Portalul european pentru tineret;

- Încărcă până la 5 fotografii, oferă o scurtă descriere a fotografiei, pe tema: Care este momentul tău magic în cadrul Corpului European de Solidaritate când lucrezi cu copii?

- Asigură-te că ai acordul tuturor persoanelor din fotografie;

- Fotografiile trebuie să reprezinte idealurile, valorile și adevăratul spirit al Corpului European de Solidaritate.

 

Premii

Vor fi aleși până la cinci câștigători în fiecare lună care vor primi un kit de promovare a Corpului European de Solidaritate și un voucher în valoare de 100 de euro.

În plus, în fiecare lună va fi selectată o singură fotografie câștigătoare a lunii.

Persoana care trimite fotografia câștigătoare a lunii va primi un bilet Interrail pentru a călători către cel mult șapte destinații din UE, pentru maximum o lună sau un voucher cu o valoare echivalentă.

 

Mai multe informații pot fi găsite aici.

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.