Biroul Mecanismului Financiar AELS

ID program
EU0010000559
ID outline
RO0010000608
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Stagii

Biroul Mecanismului Financiar (FMO) care administrează Granturile SEE și Norvegiene în numele Islandei, Liechtensteinului și Norvegiei oferă stagii de 12 luni, de la 1 septembrie 2021 până la 31 august 2022, cetățenilor din statele SEE AELS (Islanda, Liechtenstein și Norvegia). Se face excepție pentru solicitanții pentru poziția de stagiar pentru incluziunea romilor: această poziție este deschisă cetățenilor statelor SEE EFTA (Islanda, Liechtenstein, Norvegia) și cetățenilor statelor membre ale UE.

Scopul stagiilor este de a oferi tinerilor funcționari publici și altor solicitanți calificați oportunități de instruire și familiarizare cu activitatea și funcționarea Oficiului Mecanismului Financiar (FMO) din Bruxelles, Belgia.

 

Stagiarii vor fi repartizați într-un anumit departament al FMO în funcție de domeniul academic al specializării, preferințelor personale și obiectivelor privind cariera:

- Afaceri juridice,

- Finanțe și control,

- Administrare și resurse umane,

- Comunicare,

- Sisteme de gestionare a granturilor (IT),

- Rezultate și evaluare,

- Sectoare prioritare,

- Fonduri și probleme orizontale: Societate civilă,

- Fonduri și probleme orizontale: Incluziunea romilor,

- Cooperare națională și bilaterală.

Solicitanții trebuie să precizeze domeniul de lucru atunci când trimit candidatura.

 

Solicitanții eligibili trebuie:

• Să aibă o diplomă de master în drept, economie, statistică, științe politice, relații internaționale, administrarea afacerilor sau altă diplomă relevantă și echivalentă. Candidații cu diplomă de licență și experiență relevantă (experiență de muncă, de voluntariat) pot fi luați în considerare în circumstanțe excepționale. Excepție: pentru postul în cadrul Sisteme de management al granturilor (IT), nivelul minim de educație este licența.

• Să aibă cunoștințe privind aplicații IT de birou standard (Microsoft Office);

• Să aibă gândire analitică și capacitatea de a elabora documente de bună calitate în limba engleză;

• Să fie flexibili și motivați, capabili să își asume o mare varietate de sarcini, atât pe cele complexe cât și pe cele de bază;

• Să aibă experiență de muncă de 1-2 ani și un interes deosebit față de unul sau mai multe dintre sectoarele prioritare și/sau statele beneficiare ar constitui un avantaj; 

• să fie fluenți în ​​limba engleză (scris și vorbit; cunoașterea unei alte limbi AELS/UE reprezintă un avantaj).

 

Condiții privind naționalitatea

Stagiile la FMO se adresează numai statelor SEE AELS (Islanda, Liechtenstein, Norvegia).

Se face excepție pentru candidații pentru poziția stagiar pentru incluziunea romilor: această poziție este deschisă pentru cetățenii statelor SEE AELS (Islanda, Liechtenstein, Norvegia) și cetățenilor statelor membre ale UE.

 

Stagiarii vor primi o indemnizație lunară fixă de 1.630 de euro. Cazarea în apartamente individuale va fi asigurată de AELS.

Stagiarii vor fi repartizați la Biroul Mecanismului Financiar din Bruxelles.

 

Termen limită: 1 martie 2021.

 

Mai multe informații pot fi găsite aici.

 

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.