Jocuri privind clima - Calea către justiție!

ID program
EU0010002775
ID outline
RO0010000748
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Studiu

Justiție climatică - doar un joc? - reprezintă prima parte dintr-un ciclu de 3 activități internaționale axate pe justiție climatică, educație și gamificare organizate de International Young Naturefriends.

În cadrul primului ciclu, care va avea loc în perioada 13-18 aprilie 2021, în Lage Vuursche, Olanda, participanții vor dobândi cunoștințele teoretice, precum și abilitățile practice necesare în domeniul gamificării.

 

Cine poate participa

• Lucrători și lideri de tineret, asistenți sociali și activiști interesați să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele despre justiția climatică și să afle mai multe despre folosirea jocurilor ca instrumente educaționale pentru subiecte precum schimbările climatice și promovarea justiției climatice.

• Cetățeni sau rezidenți din: Azerbaidjan, Belgia, Republica Cehă, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Letonia, România, Polonia, Portugalia, Senegal, Republica Macedonia de Nord și Turcia.

 

Există o taxă de participare de 50 de euro.

Cheltuielile de masă, cazare și călătorie (până la 290 de euro) vor fi acoperite.

Cei care se confruntă cu constrângeri de ordin economic privind acoperirea taxei de curs trebuie să îl contacteze pe coordonatorul Viktor Koren (viktor@iynf.org).

 

Termen limită: 31 ianuarie 2021, 23:59 CET.

 

Mai multe informații pot fi găsite aici.

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.