Concurs foto Erasmus+

ID program
EU0010000596
ID outline
RO0010000704
Data de finalizare
00 0000
Tip eveniment
Participare

Începând cu 1987, programul Erasmus al Comisiei Europene a oferit unui număr de peste 10 milioane de studenți, elevi, sportivi și tineri oportunitatea de a câștiga experiență în străinătate. Pentru a sărbători #Erasmus10Million, Comisia Europeană invită persoanele care au participat la proiecte în cadrul programului Erasmus 1987-2019 să-și împărtășească cele mai bune amintiri, oferindu-le astfel posibilitatea de a câștiga premii interesante.

 

Cum poți să participi

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să trimită o fotografie reprezentând experiența lor Erasmus. De asemenea, ei trebuie să includă un text explicativ de aproximativ 40-50 de cuvinte despre fotografie și în care să spună de ce reprezintă o amintire specială.

 

Cine poate participa

Candidații eligibili trebuie:

• Să aibă cel puțin 18 ani. Participanții cu vârsta mai mica de 18 ani pot participa prin trimiterea unui formular de consimțământ al părinților.

• Să fie rezidenți într-o țară participantă sau parteneră la programul Erasmus.

• Să fie implicați sau să fi fost implicați într-un proiect Erasmus+ (învățământ superior, educație și formare profesională, învățământ pentru adulți, învățământ școlar, tineret și sport) sau în proiecte ale programelor predecesoare.

• Fotografia trebuie să fie originală. Participantul trebuie să fie singurul autor și proprietarul dreptului de autor asupra fotografiei trimise.

• Fotografiile, inclusiv fotografiile digitale ale unei fotografii printate, trebuie să aibă între 2 și 10 MB pentru a putea fi tipărite.

 

Premii

Toți câștigătorii vor primi un premiu constând dintr-o copie a cărții foto aniversare și materiale promoționale Erasmus+.

 

Termen limită: 13 ianuarie 2020, 23.59 (UTC +1).

 

Mai multe informații: https://pr.easypromosapp.com/p/883663?fbclid=IwAR02YHePxm3XNiQXYFKk9WNAc02P1WPWNPMIfGIDdVaJi5haLCBSvXjUrkk

 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.