Formulare de candidatură

Informații cu privire la acțiunile Corpului European de Solidaritate găsiți în secțiunile dedicate (voluntariatexperiență profesionalăproiecte de solidaritate) precum și în Ghidul programului și apel.

 

Cont EU login

Toate formularele pentru Corpul European de Solidaritate sunt disponibile DOAR online. Dacă sunteți utilizator nou, este necesar să generați un cont de utilizator (EU login) pentru a avea acces la formulare. Înregistrare EU login AICI.

 

Cod PIC

Fiecare solicitant de finanțare trebuie să dețină un cod PIC (Personal Identification Code) care este unic pentru fiecare organizație/solicitant și se solicită o singură dată, după care, cu ajutorul lui puteți să depuneți mai multe proiecte. Ba chiar mai mult, acest cod este valabil atât pentru Corpul European de Solidaritate cât și pentru alte programe precum Erasmus+, Europa Creativă, Europa pentru Cetățeni și nu numai. Astfel, dacă aveți deja un PIC folosit anterioar în proiecte Erasmus+, acesta este valabil și pentru Corp. Detalii găsiți în lista cu întrebări frecvente pentru PIC (în limba engleză).

 

Formulare candidatură 2019

Pentru a putea avea acces la formularele de candidatură, trebuie să dețineți un cont EU login, iar pentru organizații și un cod PIC (vezi mai sus).

Comisia Europeană a elaborat un ghid de completare a formularelor online AICI.

Mai jos aveți link către centralizatorul tuturor formularelor relevante pentru Corpul European de Solidaritate (puteți da click pe text sau pe imagine)

Centralizator toate formularele de candidatură

 

Dacă vă interesează doar un anumit formular, mai jos aveți link-uri directe pentru fiecare dintre acestea (puteți da click pe numele formularului sau pe imagine) 

Formular pentru obținerea
certificatului de calitate

Formular candidatură -
Proiecte de voluntariat

 

Formular candidatură -
   Parteneriate de voluntariat
 (nu este valabil în 2019) 

Formular candidatură - 
   Parteneriate de voluntariat    
(Solicitare anuală -
pentru 2019 va fi publicat în curând)

   

Formular candidatură - 
Experiență profesională

Formular candidatură - 
Proiecte de solidaritate 

   

 

 

 

 

ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
22 Mai 2019 - 26 Mai 2019
Loc desfăşurare
Belgia
Perioada:
13 Mai 2019 - 18 Mai 2019
Loc desfăşurare
Cipru
ULTIMELE ştiri
16 Ianuarie 2019

A fost publicat un Corigendum la Ghidul programului Erasmus+

15 Ianuarie 2019

Rezidența se adresează artiștilor europeni din domeniul artelor vizuale.