Oportunitati de finantare

 Index alfabetic Index alfabetic

 Index alfabetic Tematica:
... ...

Selecteaza o alta tema

  Comunicare
Forum de discutii
Eurodesk Intranet Login
Link catre site-ul nostru

Ai o intrebare?

RSS

  Site-urile noastre
ANPCDEFP
Programul Tineret in Actiune
Programul Invatare pe tot parcursul vietii
Europass
Portalul Student Erasmus

Ne gasesti pe ...


ECML - Consiliul Europei


Imprimare
Stagii si Burse la Centrul European de Limbi Moderne (ECML)
Termen limita: 2016-02-28
Centrul European de Limbi Moderne (ECML) recruteaza stagiari de doua ori pe an pentru o perioada ce dureaza in general 3 luni.

Principalul rol al ECML, care este o institutie a Consiliului Europei, este de a servi, in general, la implementarea politicilor lingvistice si la promovarea abordarilor inovatoare in invatarea si predarea limbilor moderne.

Stagiarii:
1) Vor avea sarcini precise intr-un anumit domeniu. Pentru aceasta sunt propuse patru specializari care corespund la patru tipuri de stagii diferite:
 • Specializarea web site - website: stagiarul asista web master-ul in activitatea sa cotidiana si participa la vitalizarea site-ului ECML, fiind responsabil pentru acuratetea si actualizarea informatiilor. Acest stagiu implica o activitate creativa care permite stagiarului sa contribuie la elaborarea permanenta a diferitelor site-uri.
 • Specializarea organizare si planificare - program: stagiarul asista asistentul si secretarul pe programe, stabilind detalii practice cu coordonatorii, contactand participantii la atelierele de lucru si trimitandu-le tot felul de documente, oferind asistenta echipelor de organizare si participantilor in timpul desfasurarii activitatilor pentru a se asigura ca totul decurge conform planului initial.
 • Specializarea documentare - DRC (Documentation Research Center): stagiarul care asista cei doi responsabili ai centrului de resurse/documentare, trebuie sa fie specializat in domeniul bibliotecar/documentar/stiintele informarii. Stagiarul se integreaza in echipa Centrului de resurse si documentare indexand noi resurse si pregatind produse documentare si in alte activitati documentare cotidiene.
 • Specializarea  pe administrare generala si financiara - Administrare: stagiarul va contribui la dezvoltarea bazei de date legate de baza de date de e-mailuri deja existenta, dar si la implementarea Windream (Document Management Software), in special la dezvoltarea unui grid de formare. Stagiarul va fi implicat in procedura de documentare financiara, va copia si scana, clasifica in functie de articolul bugetar, va clasa mailuri, va pregati corespondenta catre Strasbourg, va corecta baza de date ECML existenta - va corecta informatiile, va adauga informatii noi si detalii bancare, va pregati seminarii.
  In toate cele patru cazuri, stagiarul trebuie sa aiba spirit de echipa, flexibilitate si sa manifeste interes pentru activitatile ECML.

  Centrul asigura o subventie lunara de 720 EUR. ECML nu asigura cheltuielile de transport din tara de origine pana la Graz si retur. O retinere de 20 EUR pe luna va fi aplicata lunar pentru a acoperi costurile asigurarilor pe durata sederii.  

  Stagiarii trebuie sa fie absolventi de studii superioare, preferabil studii postuniversitare.
  Ei trebuie sa aiba cunostinte plurilingvistice (engleza, franceza si, daca este posibil, cunostinte de baza ale limbii germane).

  Date limita: Formularele de inscriere la stagii trebuie sa ajunga la ECML pana la:

 • 28 februarie (pentru perioada iulie-decembrie)
 • 31 august (pentru perioada ianuarie-iunie) 

  Mai multe informatii sunt disponibile pe: http://traineeship.ecml.at/


  Documente utile

  European Centre for Modern Languages - Traineeships
  http://traineeship.ecml.at


  Contact • Portalul european pentru tineret

   

    Politica europeana de tineret


    Eurodesk in Europa


  Termenele limita din urmatoarele 3 luni
  sigur.info-internet mai sigur pentru copii

  PAGINATA.COM
               
  Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Acest website reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.