Oportunitati de finantare

 Index alfabetic Index alfabetic

 Index alfabetic Tematica:
... ...

Selecteaza o alta tema

  Comunicare
Forum de discutii
Eurodesk Intranet Login
Link catre site-ul nostru

Ai o intrebare?

RSS

  Site-urile noastre
ANPCDEFP
Programul Tineret in Actiune
Programul Invatare pe tot parcursul vietii
Europass
Portalul Student Erasmus

Ne gasesti pe ...


Spatiul profesorului: materiale didactice pe teme europene

"Spatiul profesorului" (Teachers" Corner) de pe portalul Europa cuprinde o gama foarte utila de materiale didactice despre Europa. Realizate de diferite institutii europene si alte organisme guvernamentale si neguvernamentale, acestea au scopul de a-i ajuta pe tineri sa invete mai multe despre Uniunea Europeana si politicile sale. Redactorii "Teachers" Corner" asigura numai publicarea resurselor de predare de calitate. Site-urile, brosurile, cartile si afisele prezentate explica ce este si ce face Uniunea Europeana. Ele abordeaza numeroase aspecte si provocari cu care se confrunta societatea in prezent (de exemplu, raspund la intrebari de timpul "Ce putem face pentru a proteja mediul? sau "Cum putem convietui in pace si siguranta?")
 
Materialele, structurate pe grupe de varsta, pot servi atat ca sursa de inspiratie pentru orele de curs, cat si ca sursa de informatii despre istoria Europei, despre cetatenie sau chiar despre un domeniu punctual.
 
"Spatiul profesorului" poate fi accesat aici: http://europa.eu/teachers-corner/index_en.htm

Portalul european pentru tineret

 

  Politica europeana de tineret


  Eurodesk in Europa


Termenele limita din urmatoarele 3 luni
sigur.info-internet mai sigur pentru copii

PAGINATA.COM
             
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Acest website reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.