Oportunitati de finantare

 Index alfabetic Index alfabetic

 Index alfabetic Tematica:
... ...

Selecteaza o alta tema

  Comunicare
Forum de discutii
Eurodesk Intranet Login
Link catre site-ul nostru

Ai o intrebare?

RSS

  Site-urile noastre
ANPCDEFP
Programul Tineret in Actiune
Programul Invatare pe tot parcursul vietii
Europass
Portalul Student Erasmus

Ne gasesti pe ...


Despre noi

Eurodesk este un serviciu de informare pentru tineri.

În principal, Eurodesk raspunde la solicitarile tinerilor legate de oportunitatile de finantare ale Uniunii Europene, precum si la cele legate de mobilitate. Serviciul de informare Eurodesk faciliteaza gratuit accesul la informatii europene de interes pentru tineri si cei care lucreaza cu tinerii în 34 de tari europene.

Europa nu duce lipsa de oportunitati, dar ca sa beneficiezi de ele, trebuie sa ai informatii corecte. Serviciul Eurodesk este gata sa te ajute sa dai un sens Europei, oferindu-ti informatia pe care o vrei, exact atunci când îti trebuie.

Eurodesk nu este doar un alt serviciu online: partenerii Eurodesk îti pot prezenta diversele oportunitati care ti s-ar potrivi - în cazul în care îti doresti sa studiezi, sa muncesti, sa participi la un schimb de tineri, sa fii voluntar european sau sa calatoresti într-o alta tara europeana - si îti vor arata care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i urmezi.

Aceasta înseamna ca te putem ajuta sa-ti gasesti o cazare ieftina în Tallin (Estonia), un stagiu de voluntariat în Polonia sau un grup de tineri pasionati de arta cu care sa faci un schimb de tineri prin programul Erasmus+.


Eurodesk este, de asemenea, o platforma profesionala pentru specialistii în domeniul informatiilor europene care lucreaza cu tinerii.

Partenerii nationali Eurodesk functioneaza oficial si ca structura suport pentru programul Erasmus+ al Uniunii Europene si ofera informatii si îndrumari de înalta calitate despre Europa tinerilor si celor care lucreaza cu tinerii. De asemenea, reteaua europeana Eurodesk actualizeaza si gestioneaza continutul informational al Portalului european pentru tineret al Comisiei Europene.

În România
În România, Serviciul Eurodesk functioneaza în cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, agentie care implementeaza noul program în domeniul educatiei, formarii, tineretului si sportului, Erasmus+.

În acelasi timp, daca vrei sa beneficiezi zilnic si la distanta doar de un click de informatii despre burse, stagii de practica, stagii de voluntariat, concursuri, seminare, locuri de munca, programe europene/nationale de finantare s.a., nu trebuie decât sa te înscrii pe grupul nostru de informare eurodesk_info.


Oricare ar fi întrebarea... începe cu noi!


Persoane de contact
Mihaela Nicolai - Coordonator Serviciul Eurodesk
mihaela.nicolai@eurodesk.eu

Irina Pilos – Responsabil Eurodesk
irina.pilos@eurodesk.eu

ANPCEDFP
Eurodesk România
Splaiul Independentei nr. 313
Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnica Bucuresti,
Corp A, etajul 1, Sector 6
RO-060042 Bucuresti, România
Tel direct: 021 201 0742 sau 021 201 0769
email: eurodeskro@eurodesk.eu
Facebook: http://www.facebook.com/eurodesk.romania


Portalul european pentru tineret

 

  Politica europeana de tineret


  Eurodesk in Europa


Termenele limita din urmatoarele 3 luni
sigur.info-internet mai sigur pentru copii

PAGINATA.COM
             
Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Acest website reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.